SAFE HOUSE

Var på bio med min syster igår och såg SAFE HOUSE. EN riktigt bra action/thriller film som man verkligen blir fast i, älskade den filmen! Ni bör alla gå och se den, en riktig actionrulle.


Peponi

Sjukt awesome mega amazing låt!

Tack!

Kameran ville inte fungera som det ska här!

 

Hade en födelsedagsfest igår med mina nära vänner och blev en väldigt lyckad kväll! Fick massa presenter som ni ser på bilderna, jättefina! Blev en jätterolig kväll med massa skratt, dans och tårta! Här får ni se bara några bilder!


Happy Birthday to me.

+ ett par jeans som jag ska gå och köpa!

Fyllde nämligen år 21 februari och fick de här fina presenterna! Är riktigt nöjd och glad, var tyvärr lite sjuk på min födelsedag men alvedon löste allt. På kvällen åt jag och min familj på restaurang och firade mig, riktigt trevlig födelsedag! Nu är jag 16 år!


Sixteen

Imorgon blir jag 16 år! Känns inte riktigt eftersom jag sitter hemma sjuk men hoppas på att jag blir bättre tills imorgon. På kvällen ska jag och familjen äta middag, wook house blir det där det också finns crème brulé! Min favorit! Sedan på fredag ska jag ha en födelsedagsfest med mina nära vänner, kul kul! Imorgon har jag halv dag i skolan också! Skönt!


Break it or make it.

Har suttit hemma nästan hela dagen och gjort ingenting, fick gå hem från skolan för att jag fick ont i halsen och min kropp gjorde ont. Jag tror att jag håller på att bli förkyld vilket suger! Måste vara frisk på min födelsedag och kanske bio med Rebecka. Här är något som jag pysslat ihop förra året faktiskt, haha. Köpte en kedja på en byggaraffär med pappa och bestämde mig att göra något utav den och jag tycker det blev lite coolt. Jackan kommer från H&M för 349kr men jag vet inte om den finns kvar. Vad tycker ni?

I don´t do funny business

Jag tror att min dator hatar blogg för jag kan inte ladda upp bilder och jag såg precis att Valle gjort ett inlägg där hon kunde ladda upp bilder! jaja... har en lung vecka!! jätte skönt så släger in ett inlägg om att jag nu tänkte titta på Ringer och sedan ska jag träna småisar kl 18 Min ilska över GG har lagt sig.Okej puss!!

RSS 2.0