Min hemstad, mitt land

Sitter på jobbet just nu, har tagit hand om papper och har en liten rast. Jobbar på min pappas jobb, hjälper systern med papper och kanske ta hand om samtal. Ska äta nu, hej.

SUMMER

Fick sommarlov igår, först hade vi en liten konsert i skolan och sedan så fikade vi med klassen vilket var ganska mys. På kvällen stack jag, Frida och Rebecka in till söder och käkade för att fira llite på Pizza Hut! Riktigt riktigt god mat och vi satt och pratade där i några timmar. Vi bestämde sedan att åka på en spontanresa till Skarpnäck vilket vi gjorde, efter en kvart åkte vi hem efter att vi suttit rädda där och det var mitt i natten. Härlig avslutning!

Bilder från balen, såg sådär också på skolavslutningen förutom att jag hade rosa toppar då!


Jag skrattar idag kanske gråter jag sen, jag vill leva i nuet inte ångra mig sen

 

På tisdag!


Jag gråter bara i regnet

Sommar 2012 ska bli den bästa.


Put on your dancing shoes

För några veckor sedan åkte jag och mamma på en loppis i Elfvik och hittade den här skapalsen för 40 spännnnnnn! Hur amazing är inte det? Nu ska jag bara leta efter en skärp och min kollektion är done! Sommarlov imorgon också, najjjjs.

No Faith in Brooklyn - Hoodie Allen feat Jhameel


Sun of a gun

Hängde på stan igårkväll för att jag skulle köpa rosa färg för topparna och hittade de här fina shortsen på H&M, i sommar kommer jag se ut som en regnbåde! Kommer dessutom användas flitigt. 249kr/H&M


Du var full av liv.

Full av liv - Thomas Stenström


RSS 2.0