Bikinis for the late summer

 

Match and mix

Har varit och jobbat men efter så åkte jag och min syster till Lidingö centrum för att kolla lite i affärerna, hittade en svart bikinidel för 30 spänn och massa underdelar för 10?! Jag brukar aldrig köpa en likadan överdel eller underdel för att jag tycker sånt är tråkigt, istället köper jag massa andra fina och sätter ihop dem.
I nästa inlägg ska jag visa hur jag matchade mina bikinisar.
Och spring och fynda på H&M!

I'm collecting sunlight

 

Strawberries and chocolate

För flera veckor sedan var jag på min fina kompis landställe och firade midsommar, det blev tyvärr inga bilder då vi bara chillade och gjorde precis ingenting vilket var skönt men en mysig fika fixade vi och åt med en film.

Paris Nights/New York Mornings

Jag är usel på att blogga och jag vet inte ens om någon läser min blogg men just nu sitter jag på jobbet. Finns egentligen inte så mycket att göra just nu så jag skriver ett inlägg! Det är förresten sol här på Lidingö men storm och regn i Stockholm, det är i såna hära stunder man älskar att bo här.
Åkte för några dagar sedan till min kompis landställe med några andra tjejor, där vi kollade på massa film, badade, spelade kort och solade massor. har förövrigt några bilder som jag faktiskt kan ladda upp för att visa hur skönt och fint det var på landet.
Om ett par dagar får jag min lön (25:e) och har bestämt mig att köpa ett par Jeffrey Campbell Rumble Taupe som jag faktiskt kan använda mig nu på sommar och mer in på hösten också, sedan har jag en hel lista på nödvändiga prylar jag behöver köpa så pengarna kommer ta slut på direkten, men jaja jag gilar att shoppa.
 
Jeffrey Campbell Rumble Taupe

Chernobyl diaries

Sitter på jobbet just nu och har ingenting att göra för att alla har åkt på semester så det är jättelite med jobb. För några dagar sedan var jag med min fina vän Frida, vi åkte in till stan och shoppade lite och sedan gick på en spontanbio och såg Chernobyl diaries, det var hemskt. För det första så var det en skräckfilm vilket jag hatar men filmen var faktiskt bra ändå, fast jag satt och knappt tittade på filmen.
När jag kommer hem visar jag upp en grej jag köpte.

RSS 2.0