Fashionista, on top!

Påsklov, äntligen! Har längtat så mycket efter att få vila lite efter alla prov och läxor! Vädret suger, det snöar?! +14 grader var det förut men nu är den nere på 0 och vill verkligen inte gå ut i kylan. Idag blir det en lugn lördag med film. Min syster har åkt till London men kommer på måndag! Min nya förebild just nu är Bambi Northwood Blyth, se nedan!


Remixes fill in your life.

Dubai 6/3-14/3-2012


Dubai shopping

 

Var som sagt i Dubai för några veckor sedan och här är vad jag har shoppat där. Det är en otroligt stor shopping där att det är som himmelriket, på riktigt. Väskan är från New Look som kommer att passa perfekt till sommaren, köpte en cardigan också som sitter finare än vad den ser ut där som är från just nu min favorit burik Forever 21.

Victoria's Secret t-shirt och när jag såg affären var det som allt var magiskt där och allt var så fint men den fick följa med hem. Ett ganska så fint och enkelt linne som jag ska ha med ett par höga shorts! Från Forever 21. En pastellgrön kavaj eftersom pastell är väldigt inne i sommar så den blir perfekt. Och självklart en orange lång klänning med två öppningar på båda sidorna som ger den det lilla extra, liiiike! Det var allt!


Birthday present

Stack till stan igår, Frida skulle följa med men affärerna skulle stängas snart och jag behövde köpa ett par jeans och därför åkte jag ensam. Köpte min födelsedagspresent, ett par jeans från Tiger och snygga som tusan! Sedan hittade jag ett par ljusa som jag verkligen behövde för jag hade inga ljusa jeans! För 399kr blev dem. Hittade en söt topp på H&M också för 199kr som satt perfekt på. Jag kunde inte motstå att köpa en ny ring och därför hittade jag den här ascoola ringen inne på Ginatricot. Gillas mycket. På kvällen stack jag till Frida där vi skrattade och pratade hela kvällen!


RSS 2.0