Fashion Against Aids

Var i stan med min fina kompis Frida, först åkte vi till söder för att fotografera och sedan stack vi till t-centralen där jag köpte de här underbara shortsen på H&M och tillslut satt vi och åt på Pong där vi spenderade 2h. I lördags var jag och hängde med Cornelia och Celine, vi åt glass i det fina vädret och sedan stack till Celine där vi tittade på en film och åt kladdkaka, det blev middag där också! Mums och skitkul hade vi.


Happy Birthday, dad!

Min kära pappa fyllde år i lördags därför gick hela min familj och firade honom på restaurang! Mysigt ställe och härlig god mat. Grattis i efterskott, pappa!


HAPPY EASTER!

Har äntligen färgat håret! Visar bild sen, happy easter allihopa! :)
Min påsk började med att min snälla mamma la en liten present bredvid min säng och jag blev jätteglad när jag vaknade upp! Tack söta mamma! Solen lyser ute och dagen kommer nog spenderas med familjen då alla mina vänner är bortresta! 


You made me happy.

 

Saknar Dubai..

Black & Gold - Sam Sparro


Hachiko

Tittar på en underbar film, Hachiko om den fantastiska hunden som väntade och väntade på sin husse! Tänk att det har funnits en så otrolig hund som inte kunde sluta vänta! Läs mer här

Älskar filmen!



Let's go surfing!

MQ//

Zara//

Chicy.se//

Det är nog 3 månader kvar tills jag slutar 9:an, därför kommer det bli bal, 9:ornas lunch och skolavslutningen! Därför har jag förbrett mig men kan inte bestämma mig för vilka klänningar jag ska välja! Alla är så himla fina och söta, men det här är mina alternativ. Är så himla sugen på att köpa alla! Vad tycker ni?


White Arrows - Coming or Going (RAC remix)


Winter Lady

Min syster kom hem från London för ett par dagar sedan och det här är vad jag fick av min snälla syster! Gillas mycket.

Converse, JellyBeans(!!), armband och nailring(vet inte hur jag ska använda den men aja..)

Ville jättegärna att hon skulle köpa klänning till mig men svårt att köpa när jag jag inte är där för jag måste prova och så! Men nöjd med de här fina presenterna!


Shoes are made for walking.

Var i stan igår med Celine och Cornelia, vi käkade lite glass och gick runt i en galleria, hittade en klänning på MQ som jag inte köpte för blixtlåset var sönder (?) Det var väldigt mys, sedan åkte alla hem och jag tänkte köpa klänningen i stan men tyckte inte den var så fin då men nu suktar jag efter den igen.. aja får gå och köpa den nästa månad eller så och när jag gick runt lite i affärer hittade jag de här finisar.

De är köpte på DinSko och det var Angelica Blicks gillar kollektionen! Woho! Älskar henne och hennes blogg! Skorna kostade 549kr och är av äkta läder, awuuusome! De ska användas på balen och skolavslutningen. Söta och inte så höga, vill inte bli girafflång fast jag redan är det, haha.

Delphic - This Momentary


Before I marry you

Min syster kom hem idag från London med lite presenter! Tack snälla syster! Idag har det varit en ganska så rolig dag, åkte till en kompis och var där en stund vilket resulterade att vi inte gjorde så mycket vettigt men bra dag ändå! Imorgon blir det stan med Celine och Cornelia! Mys med påsklov!


Lavendel colours

Var somg sagt i stan igår en snabbis med familjen, mina hörlurar gick sönder därför köpte min snälla pappa ett par urbanears till mig i lavendel färg! De har världens bästa ljud och trasslar inte! Gillas mycket.

Drogar den här låten för stunden.

 


RSS 2.0