I want this so that I can survive.

Bilder från nextobsession.se och victoriatornegren.se

Här är lite vad jag skulle vilja ha just nu för att pigga upp min vardag, ett par sköna sneakers att gå runt i, collar tips för att ha en liten detalj på skjortorna och ett par sköna byxor som man kan leva i.


I want to watch Christmas movies and see white snow.

Goddag! Var ju som sagt i stan i fredags och det här är vad jag fick med mig, hade tänkt att leta efter en mössa men det blev inte så. Jackan har jag köpt på H&M för 349 svenska kronor som jag gillade direkt pågrund av blixtlåsen på ärmarna, ska nog fixa till den med en sak men vet inte riktigt vart jag kan hitta den men får se.

Sedan så köpte jag en ärmlös skjorta och gillade verkligen baksidan av den för den är fyrkantig och det är jättesnyggt. 149 svenska kronor fick det bli för den. Jag köpte också nitar men det är kanske inte så jätteroligt att se på. Sitter hemma sjuk och dricker chai-te, har sovit hela dagen för att kunna bli friskt snabbare, hoppas hoppas!


Christmas presents are made for me.

Sitter sjuk hemma, har varit på gymnasiemässan och fått inspiration! Följde som sagt med Rebecka och hennes mamma, titta på Plusgymnasiet, Hersby, Danderyd och andra. Bilderna representerar vad jag vill ha i julklapp/födelsedag.

1. YSL- ring (helst blå)

2. Christian Louboutin spik sneakers (snyyyygga)

3. Polaroidkamera

4. Urban ears

5. Chloe/prada väska

6. Dr.Martens

7. HTC mobil

Självklart kommer jag inte få allt men de flesta som jag vill ha mest hoppas jag på. Man får väl drömma ibland. Ska titta på en film nu och försöka bli frisk, hej.


They never go away.

Godkväll, prao veckan är slut och jag är ganska nöjd eftersom det fick mig att inse om vad jag vill göra i framtiden! Jag hade det ganska roligt och tråkigt eftersom det inte fanns mycket att göra där men när det blev jobb då var det att klistra prislappar, alltid roligt! Imorgon sticker jag till gymnasiemässan och tittar med kära Rebecka och hennes mamma.

Idag har jag varit i stan efter min prao med Celine och Joanna och jag fick med mig lite grejer som jag visar imorgon. Sedan fick jag en inbjudan av Frida till en hemlig grej som jag berättar om några dagar så att jag vet vad allt handlar om. Det lyste upp min dag för jag var så stressad och trött hela dagen, tack!

Fixade ett fint flätat armband med hjälp av några guldiga snören, blev riktigt nöjd! Enkelt och snyggt.


Memories

Hallå, hittade några otroligt gamla bilder på datan och ville lägga upp dem. Det har varit en oerhört stor förändring för mig, var verkligen dum och helt enkelt konstig. Hängde mycket med min kära vän Celine och gjorde även en kudde för alla mina bästa vänner, haha. Celine's valp, J-socks som vi brukade gå ut med! Sedan så hade jag min kära gamla kamera (snyft) då och en dag så gick jag och Moa hem till mig och vi åt lite mat hos mig och tog kort.


This is not a love song.

Det här är vad jag gjorde igår med hjälp av sandpapper. Blev riktigt nöjd men det är inte riktigt klart, har knäna kvar. Jeansen var riktigt tråkiga så jag piffar upp dem och gör dem lite trashiga. När allting är klart ska jag visa resultatet. Idag har jag bara varit hemma och haft ångest över att det redan är söndag men som tur är så har jag en veckas prao och börjar kl.10! Skönt. Jag har också varit och powerwalkat i mörkret vilket var ganska skrämmande men jag hade musik som tur är. Hatar att det har blivit så mörkt och att man inte kan göra så mycket då. Ska titta vidare på Buffy The Vampire Slayer.


You are now one of us.

Min kära mamma har köpt en kudde som har amerikanska flaggan på, min kollektion av fina kuddar är snart klar, behövs bara en rosa/vinröd kudde. Tack mamma! Har viljat ha den kudden ganska länge nu.


A walk in the autumn night.

Var på en mysig promenad i mörkret med kära Nova, massa skratt och prat! Ville gå och se Breaking Dawn med henne men hon hade redan sett den, synd. Har fixat till mina jeans också och det får ni se imorgon.


Stupid Liar.

Lite fina tillbehör som jag satte fast på min nya jeansskjorta, köpte den på rea i Bikbok. Var ute och letade faktiskt efter en och hitta den för bara 100 svenska kronor! Nitarna köpte jag på Punkt Shop och nålarna var från nån mataffär som jag köpte.

Freeeedag, I'm in love.


Make it happen

Sitter och pluggar franska, matte och No på samma gång och snart kommer nog mitt huvud att sluta tänka. Ska plugga vidare, hejdå.


Valeria

froolf här! ville bara säga att valeria är världens bästa tjej och du är så jäkla underbar! du ställer alltid upp för en och har så grymt rolig humor! och du är så otroligt vacker, sååå vacker! ändra aldrig på dig själv!! du är bäst finis! älskar dig kompiis! / din frolf ''hahahhah vad heter du?!'' ''neeej fridaa slutaa, mitt hår blir ju stökigt'' <3 duu är en fin vän!


You will win, try harder.

Snart sticker jag till Frolf och tittar lite på Idol och film! Härlig fredagskväll. Återkommer imorgon.

vill ha.


Halloweenpartyyy

 

Här var hela kvällen i bilder, otroligt rolig och massor av skratt. Vi spelade ett spel till kl 2 där man skulle göra massa uppdrag. Sedan blev det att titta på 2 filmer och vi la oss kl 5 och vaknade 11. Alla var sjukt snygga klädda och vi hade det verkligen roligt.


The Nightmare before Christmas

Idag blir det en Halloween fest med några tjejkompisar, jag har ingen aning om vad vi ska göra men titta på film och äta är en självklar del! Sedan så stannar jag där och sover över. Kameran är med så förbered er för massor av bilder.
Bilderna nedan var min inspiration + The Grudge tjejen för min klädsel, är otroligt nöjd. Vad tycker ni?
hej.

 


Make your dreams come true.

Det här har jag höllt på med i någon halvtimme och resultatet blev lyckat! Köpte nitarna för någon dag sedan och tänkte sätta fast dem på skjortkragen och nu gjorde jag det, snyggt och stiligt!

Behövs: En kniv (för att vika ner benen på nitarna), nitar, en skjorta och bra musik.


Just call my name.

Vill ha en liten tatuering snart! Nu ska jag titta på film och vara glad.


You ain't shit without your crew.






Stan igår med kära Janinne, hittade de har fina fynden och blev genast glad. Senare blev det att äta på McDonald's och sticka hem till mig för att sova. Trevlig dag.

 

/Bikbok, Skjorta - 99kr (REA)/Monki, Ring - 80kr/Ginatricot, T-shirt - 99kr/Ginatricot, Linne - 99kr/H&M, Halsband - 79kr/H&M, Ringar - 69kr.


Några av grejerna hade jag köpt för några dagar sedan men ville visa dem ändå.


RSS 2.0