They are made for walking.

Gissa vad jag har fått? Jo, ett par Dr.Marten's! Hur härligt är inte det? Julklappen kom en dag för tidigt men det gör inget! De är så fina och lena, ska nog leva i dem året runt. Tack älskade mamma! Första presenten har anlänt iafl nu är det bara att vänta på den andra. Jag är nog kär i mina egna skor.


Don't try to fool me.

Present från Celine.

100kr, Weekday/

Var i stan i måndags och gick runt på rean, hittade en fin skjorta på Bikbok men glömde att fotografera den men kan gära visa senare, men jag köpte ett fint silvrigt halsband som jag ville ha jättelänge! 

Idag har jag varit i stan med fina Cornelia men det var inte länge för att jag fick svimattacker och svettades rejält men som tur är så mådde jag bättre när jag kom hem. Ville så gärna kika in på Cos men tyvärr så mådde jag så dåligt att jag knappt kunde gå så långt. Imorgon blir det en filmkväll med kära bror Frolf.


Trouble Maker.

 

Det är julafton, därför så åkte hela vår familj och släkten till Nacka shoppingcentrum och tyvärr så hittade jag inte så mycket men de här fina korsörhängen fanns för 79kr på MQ, trevligt. Jag önskar er alla en god jul!


There is no time like christmas.

(gammal bild)

I fredag's åkte jag in till stan för att fika med två snälla vänner, Cornelia och Celine. Wayne's blev det som alltid och jag fick smaka på min efterlängtade chai latte. Sedan så gick vi runt i affärer men jag köpte inget istället efter de hade gått så sprang jag runt och köpte julklappar, snälla Valeria. Har bara till mamma och pappa kvar!

Vi firar inte jul den 25 dec, istället så firar vi det den 31. Så jag har inte fått någon julklapp ännu. Jag önskar er alla en god jul!


Christmas time.

Hallå! Först dagen på jullovet, skönt! Har dock inte gjort så mycket idag vilket känns ganska bra. Imorgon hoppas jag på åka in till stan igen för att handla julklappar. Här nedan kan ni se vad jag skulle vilja ha just nu. Ska titta på Grimm snart, bästa serien. Hej.


Cake's are made for eating.

Hallå! Har idag haft en julavslutning och det var verkligen hur roligt som helst! Sedan så fikade vi lite i klassrummet och fick våra betyg! Är ganska nöjd men hoppas på att höja mig nästa termin. Efter någon timme så åkte jag och Rebecka in till stan vilket var hur mysigt som helst, köpte två julklappar och har massor av kvar. Därefter så gick jag, mamma och min syster för att äta sushi och det var jättegott eftersom jag inte har ätit det på hur länge som helst! Efter kanske några timmar så stack jag, min syster och min kusin till Ica för att köpa tårta och den var hur god som helst, man måste faktiskt fira lite. Ska visa en liten grej som jag gjorde på min kavaj imorgon!


I'd rather dance with you.

Köpte de här två finisar med mami när vi var i stan. Fryser så mycket hela tiden och därför behöver jag all sorts kläder som värmer. Veckan har gått så otroligt snabbt. Jag vill ha ett nytt år snart så att jag kan glömma allt och börja på nytt. Jag ska glömma allt och leva, på riktigt. Ska strax duscha och sedan får jag gå och lägga mig tidigt, har dans uppvisning i helgen. Hoppas den går bra.


Inspiration time

Seg.Trött.Hungrig.Helgsugen.


Lisbeth Salander x H&M

H&M har gjort kläder som var inspirerade av Lisbeth Salander i "Män som hatar kvinnor" Den kommer ut 14 december! Blev inte så förtjust i kläderna eftersom det är inte riktigt min stil men jag hittade några finisar. Gå in på modette.se för att se hela kollektionen.


RSS 2.0